Ciutat

Festival de cine de terror amb nostàlgia

45.1 a 3col

Convertit en tot un referent i havent crescut en públic i entitats participants, el Festival de Cinema de Terror de Sabadell torna aquesta setmana vinent amb un ampli programa d’activitats a diversos espais. Abans que El Hobbit, El Senyor dels Anells o King Kong, el director neozelandès Peter Jackson va fer el 1992 una recordada incursió en el cinema de terror amb Brainhead (Tu madre se ha comido a mi perro), un dels títols associats a aquella gloriosa època del VHS. Per això no podia faltar a la cinquena edició del Festival de Cinema de Terror de Sabadell, que en la seva cinquena edició fa un tribut nostàlgic a aquest format de vídeo domèstic. Tampoc faltarà Diana Peñalver, actriu madrilenya del film de Jackson, que serà present a la projecció del film, formarà part del jurat i rebrà també el Premi Jorge Grau del certamen.

Comentaris
XXXXXX

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top