Vallès

Tretze detinguts en una operació policial contra el narcotràfic

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres al matí a l’àrea metropolitana de Barcelona un total de 13 persones en l’operació contra una organització de caire internacional dedicada al narcotràfic, segons van informar fonts policials. L’operatiu, a càrrec d’efectius de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC), va començar al voltant de dos quarts de sis del matí i es va desenvolupar a Barcelona ciutat i a diverses localitats de l’àrea metropolitana -com Ripollet, Castellbisbal, Martorell, Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló o Terrassa- així com també a Alemanya, perquè se sospita que aquest país centreeuropeu hauria estat la destinació final del cultiu de marihuana. Els agents de la Policia catalana van realitzar en total una vintena d’entrades en locals, naus industrials i domicilis dels detinguts, que principalment es dedicaven al tràfic de marihuana.

XXXXXX

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top