Vallès

Núria Aymerich (CIESC): ‘Hem d’aconseguir que les empreses vulguin invertir’

En una entrevista a Diari de Sabadell, Núria Aymerich, secretària general del CIESC (Consell Intersectorial d’Empresaris de Saadell), alerta de la situació que viu la nostra ciutat segons dades d’un informe de Conjuntura de Sabadell i l’àmbit de la Conca del Ripoll i Riera de Caldes. ‘Les dades que donen de Sabadell no són tan positives com voldríem, però considerem que hem de fer ús dels indicadors per millorar la situació de la que alerten i poder treballar conjuntament perquè canvïin’, assegura.

Parlant de solucions, diu que ‘hem de buscar la col·laboració de tothom. Al CIESC som 15 associacions i tots estem disposats a arremangar-nos i treballar. A Sabadell tenim altres veus, com la Cambra de Comerç i Pimec. Hem fet el Consell d’economia productiva i fem propostes constructives per millorar de la mà de tota la veu econòmica que tenim a la ciutat i l’entorn. Cal treballar junts i amb confiança per aconseguir que les empreses vulguin invertir’.

(Tota la entrevista es pot trobar a l’edició de paper)

XXXXXX

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top