Esports

El Sabadell, amb nous reptes a València en el seu últim desplaçament

El Sabadell afronta l’últim desplaçament de la temporada aquest diumenge (12h) a la Ciutat Esportiva de Paterna amb la permanència matemàtica aconseguida i nous reptes: confirmar la seva estadística de playoff com a visitant, mantenir encesa la calculadora per aspirar a la Copa del Rei i consolidar el mínim golejat que ara té a l’abast. Seria un premi a la trajectòria del porter Roberto i la gran solidesa mostrada per l’equip.

Enfront tindrà un València Mestalla que ofereix dades característiques d’un filial: màxim golejador del grupo i segon equip més vulnerable només superat pel cuer Deportivo Aragón. A casa acumula 11 partits consecutius sense conèixer la derrota. ‘Haurem d’estar al màxim nivell si volem guanyar’, diu el tècnic arlequinat Toni Seligrat, qui no podrà comptar amb el sancionat Marc Martínez i un Jérémy Guillemenot que ha caigut de la llista per una gastroenteritis. Tampoc ha viatjat a València el jove Sergio Montero que reforçarà el filial en el decisiu partit d’aquest diumenge (12h) davant el líder de Primera Catalana, la F.E. Gramenet a Olimpia.

El tècnic valencià del Sabadell confia a mantenir ‘les bones sensacions dels últims partits’ per acabar la temporada el més a dalt possible. ‘Això seria bo per tots els que formem part del club’, assegura. Sobre l’onze, només insisteix que ‘jugaran els que crec més s’ho mereixen, com he fet durant tota la temporada’. Pol Moreno i Adri Díaz són els principals candidats per substituir a Marc Martínez al migcamp. El partit serà dirigit pel col-legiat murcià Salvador Lax Franco.

XXXXXX

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top