Esports

Pablo Becerril, nou tècnic del filial del Centre d’Esports Sabadell

L'entrenador Pablo Becerril a la dreta juntament amb Toni Cáceres/CES

Per fi. Pablo Becerril ha estat el tècnic escollit pel nou coordinador Toni Cáceres per dirigir el filial arlequinat la pròxima temporada 18/19. Becerril acumula ja una notable experiència en el futbol territorial i formatiu. Va passar per L’Hospitalet, Castelldefels i UDA Gramanet i també cal subratllar la seva gran campanya a la banqueta del juvenil del Club Esportiu Mercantil, aconseguint l’ascens a Divisió d’Honor.

Un tècnic amb caràcter que després va decidir a fer el pas a equips de Territorial. Va dirigir a la UE Avià de Primera Catalana, CE Martorell de Segona i les seves últimes experiències van ser amb el Manresa a Lliga Nacional juvenil i el CAR de Sant Cugat com a professor de l’escola d’entrenadors. Ara ha acceptat el repte de tornar al Sabadell B a Primera Catalana.

Per altra banda, el Centre d’Esports també ha fet oficial, com ja vam avançar en el seu moment, la incorporació de Toni Cáceres com a nou coordinador del filial, femení i juvenil A en substitució de Jordi Bransuela, qui es dedicarà exclusivament a la tasca com a encarregat de material del club. També podria convertir-se en el nou delegat del primer equip en els partits de fora de casa.

Comentaris
XXXXXX

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top