Vallès

Un accident obliga a aterrar l’helicòpter del SEM en mig carril BUS-VAO

L'helicòpter del SEM, al BUS-VAO aquest matí. Foto: @antiradarcatala
L'helicòpter del SEM, aquest matí al carril BUS-VAO. Foto: @antiradarcatala

A les 8:30 h d’aquest dimecres s’ha produït un accident entre un turisme i una moto a la C-58 a l’alçada de Montcada i Reixac direcció Terrassa. Com a conseqüència de l’accident s’ha interromput el pas de vehicles pel carril BUS-VAO durant prop de mitja hora perquè hi pogués aterrar l’helicòpter del SEM, que ha traslladat un home en estat greu a la Vall d’Hebron, mentre que a una dona també l’han traslladat al mateix hospital, en estat de menys gravetat, amb ambulància.

L’incident ha obligat a tallar dos carrils de circulació i, mentrestant, el trànsit s’ha desviat pel carril BUS-VAO fins que s’ha interromput momentàniament quan ha aterrat l’helicòpter.  Com a conseqüència del sinistre, el trànsit a les Rondes de Barcelona ha patit retencions en sentit Besòs.

Comentaris
XXXXXX

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top