Ciutat

Ciuró: “l’ocupació de l’Ajuntament va superar Serracant”

L'alcaldable de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró / Foto: Óscar Espinosa

L’alcaldable de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, creu que l’ocupació de l’Ajuntament aquest cap de setmana per part del CDR local va “superar” l’alcalde Maties Serracant. Segons Ciuró, l'”alcalde no volia cap perjudici” per la imatge de la institució i aquesta protesta el va posar “entre l’espasa i la paret”, però assegura que Serracant va tenir prou mà esquerra per sortir de la situació havent-se reunit amb els membres del CDR i haver recollit alguna de les seves propostes.

Tot i així, Ciuró retreu a Serracant “no haver anat junts” tots els partits sobiranistes, ja que segons l’alcaldable, Serracant hauria d’haver convocat als partits i entitats sobiranistes a l’Ajuntament en el moment de l’ocupació per veure com es resolia.

Una enquesta per fer programa

Aquest dijous Ciuró també ha presentat un parell de productes amb què vol apropar-se i recollir propostes de la ciutadania amb què confeccionarà el programa electoral de Junts per Sabadell. Una és un canal de WhatsApp, on a través del número

Comentaris
XXXXXX

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top