Esports

Dani Gómez i el Centre d’Esports acorden la rescissió de contracte

El lateral esquerre en un partit contra l'Olot/Lluís Franco

Dani Gómez no continuarà al Centre d’Esports Sabadell. El lateral esquerre i el club van decidir, de mutu acord, rescindir el contracte que els unia la próxima temporada. Cal recordar que Dani va ser un dels jugadors més utilitzats per Toni Seligrat el passat curs i fins i tot va jugar molts partits de la segona volta arrossegant molèsties en un genoll. De fet, va ser intervingut quirúrgicament just després de la penúltima jornada de lliga.

Llavors tot apuntava que s’accelerava l’operació per poder disposar del defensa com més aviat possible la temporada 18/19. Ha estat una sorpresa. Sembla que la intenció del cos tècnic es reforçar aquesta posició amb el fitxatge de dos jugadors. Un d’ells podria estar pràcticament lligat. De moment, però, no hi ha transcendit cap nom. S’espera que la pròxima setmana es pugui donar llum verda a alguna incorporació. Ara mateix només s’han confirmat les renovacions del bloc habitual de Toni Seligrat amb l’excepció de Dani Gómez.

L’inici de la pretemporada segueix pendent de la data en què obri la lliga 18/19 a Segona B. Es barallen dues opcions: si comença el 19 d’agost, la feina s’iniciarà el 10 de juliol; si és el 26 d’agost, seria una setmana més tard.

Comentaris
XXXXXX

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top