Ciutat

Sabadellencs, compte amb les retencions a la Costa Brava

Retencions a l'AP-7. Foto: ACN / Gemma Sánchez.
Retencions a l'AP-7. Foto: ACN / Gemma Sánchez.

La revetlla de Sant Joan d’aquest 2018 serà una de les més intenses dels darrers anys pel que fa a mobilitat. Segons ha explicat el conseller d’Interior, Miquel Buch, la celebració coincideix amb l’inici del període vocacional als centres educatius, el tret de sortida de l’estiu i temperatures molt elevades que convidaran els ciutadans a traslladar-se a destinacions de la Costa Brava i la Costa Daurada, algunes de les destinacions preferides pels sabadellencs.

“Per la revetlla de Sant Joan qualssevol prevenció és poca, comptem que tindrem un cap de setmana amb temperatures altes, molta mobilitat i elements de pirotècnica”, explica Buch que  demana a la ciutadania precaució, conducció cívica, res d’alcohol ni drogues i sobretot evitar les distraccions a la carretera. Alhora Buch apunta que es faran 68 controls d’alcoholèmia i drogues en espais d’oci, però també a les entrades i sortides de localitats on es preveu que hi hagi una major mobilitat durant la nit de la revetlla.

Amb l’objectiu de garantir la seguretat en els desplaçaments que es duran a terme al llarg d’aquest cap de setmana el Servei Català de Trànsit i els Mossos d’Esquadra establiran un dispositiu especial que arrencarà divendres 22 a les 15:00 hores i finalitzarà la mitjanit de diumenge. Es preveu que des d’avui surtin més de 515.000 vehicles de l’àrea metropolitana. L’última hora del trànsit es pot consultar en aquest enllaç o al Twitter @Transit.

Comentaris
XXXXXX

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top