Ciutat

Segueix en directe com és, des d’avui, el trajecte Sabadell – Barcelona amb FGC

Usuaris d'FGC a Can Feu - Gràcia, en una imatge d'arxiu. Foto: Lluís Franco.
Usuaris d'FGC a Can Feu - Gràcia, en una imatge d'arxiu. Foto: Lluís Franco.

Avui és el primer dia de talls en el servei de la línia S2 de Ferrocarrils de la Generalitat. Des d’avui, el tram entre Can Feu | Gràcia i Sant Quirze s’ha de fer en un bus llançadora. Els periodistes del Diari de Sabadell, Marta Ordóñez i PJ Armengou, agafaran un tren a les 8h per comprovar el funcionament dels trens en ambdues direccions. Ella des de Sabadell i ell des de Barcelona. També explicaran com és aquest primer dia de canvis, què en pensen els usuaris i quant de temps es trigarà a fer el recorregut mentre durin les obres, que finalitzaran el 10 de setembre.

Trajecte entre Sabadell Plaça Major i Plaça Catalunya

Trajecte entre Plaça Catalunya i Sabadell Plaça Major

Bus llançadora

Aquesta interrupció estival del servei ha de permetre acabar les obres del soterrament de les vies del tren entre els barris de Can Feu i Gràcia, després d’anys de reivindicacions. Les obres tenen un cost d’uns 20 milions d’euros i han estat llargament reivindicades pels veïns d’aquests barris i la plataforma Soterrament FGC Ara!. Quan acabin els treballs, Sabadell tindrà un nou passeig que connectarà el Centre amb el Castell de Can Feu.

Comentaris
XXXXXX

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top