Temps Lliure

El Fresc s’estrena nostàlgic

El Fresc Festival va donar el tret de sortida diumenge amb l’espectacle La Nit dels Musicals. Un format que repeteix després de l’èxit de la primera edició i que ho torna a ser amb un ple total a l’amfiteatre dels Jardinets. Aquest any, a més, l’espectacle va servir com a celebració del 70è aniversari del Teatre del Sol i el 30è de La Faràndula ja que es va fer un repàs de molts dels musicals que han passat pels dos teatres al llarg de la seva història. Un espectacle ideal pels més fans dels musicals i dels nostàlgics.

L’espectacle, que reproduïa la preparació del propi espectacle com si d’entre bambolines es tractés, era capitanejat per les quatre veus d’Alba Valero, Cristina Barbero, Alba Grau i Marcel Castillejo, mentre anaven pujant a l’escenari alguns dels protagonistes dels musicals que es tornaven a presentar. Durant una mica més d’una hora i mitja es van representar alguns dels temes més coneguts dels musicals sabadellencs. Des del Jardi de les meravelles, l’adaptació d’Alícia en el país de les Meravelles del Teatre del Sol que va obrir l’espectacle, fins a l’última obra de La Faràndula, Rapunzel, passant per l’adaptació d’Annie, Working, Blancaneus o El Màgic d’Oz, van ser alguns dels musicals que es van representar en forma de medley, agafant els temes més coneguts, o amb algunes de les seves cançons en versions més curtes.

L’espectacle aconsegueix un bon ritme entre tema i tema que s’ajuda de la participació dels artistes convidats i el toc d’humor que arriba, sobretot, de la mà del personatge d’en Marcel Castillejo. Pel que fa els convidats, tots van aconseguir els aplaudiments del públic amb les seves actuacions, que no van ser poques. Finalment l’espectacle, després de fer un repàs a gairebé una vintena de musicals, acabava amb l’adaptació de Joseph, que va contar amb l’enèrgica i aplaudida actuació d’Albert Estengre. Finalment el recull de musicals es va acabar amb un tema original amb una tornada que era una total declaració d’intencions “Sóm Sabadell, però semblem Nova York”. Sense cap mena de dubte, un bon inici de Fresc que seguirà avui, també amb un altre espectacle amb entrades exhaurides ‘De Hollywood a Broadway’.

Comentaris
XXXXXX

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top