Ciutat

Un cotxe de la Policia, implicat en un accident per Sant Joan

Dos agents de la Policia Municipal van resultar ferits lleus en un accident de trànsit ahir al migdia. A les 14:38h es va produir una col·lisió frontal/lateral entre un cotxe de la policia i una furgoneta a la plaça del Mil·lenari. El conductor de la furgoneta, de 50 anys, va ser traslladat al CAP de Sant Fèlix i els dos agents de la Policia van ser traslladats per ferides lleus al Taulí. A mitja tarda els policies van rebre l’alta i a les 17h ja tornaven a ser a la Prefectura, segons informen fonts del cos.

Debat sobre les sirenes

El portaveu de la secció municipal del Sindicat Professional de Policies Municipals de Sabadell, Xavier Bartrolí, denuncia que les sirenes del cotxe patrulla accidentat i de la resta de vehicles no són prou potents. Segons Bartrolí, pels nous cotxes patrulla les sirenes són més estretes i no permeten incorporar l’element sonor, que es va situar sota el capó. El representant sindical apunta que es tracta d’una queixa generalitzada entre la plantilla i assegura que presentarà una instància a l’Ajuntament perquè mesuri la potència sonora de les sirenes noves i la compari amb les antigues, i en cas que les noves siguin menys potents, tornar a l’anterior sistema.

Des de l’Ajuntament asseguren que la sirena funciona bé i que el xoc que es va produir diumenge va ser perquè el conductor de la furgoneta va mirar en direcció contrària quan el vehicle policial va passar amb la sirena posada. “No es tracta d’un accident que es pugui atribuir als dispositius de sonoritat, perquè funcionen bé”, asseguren des del consistori.

Comentaris
XXXXXX

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top