Esports

Marina García aconsegueix dues medalles de plata

Marina García (esquerra) i Jèssica Vall / CEDIDA

La nedadora del Club Natació Sabadell tanca la seva participació en els XVIII Jocs del Mediterrani amb dues medalles de plata i una quarta posició.

La primera gran alegria va arribar en els 200 braça on la nedadora del Club Natació va mantenir un duel aferrissat amb Jèssica Vall fins als darrers metres. García va aprofitar la gran sortida per agafar un avantatge de prop de mig segon que es mantindria fins al primer viratge on la distància es reduiria fins al +0,1. Tot i el ritme de Vall, el lideratge de García es mantindria fins als 150 metres on la distància entre ambdues feia preveure un final d’infart.

En els darrers 50 metres, la jove nedadora barcelonina va cedir la medalla d’or per poc més d’una dècima.

La segona alegria vindria amb la final dels 100 metres braça on Marina García tornaria a pujar al segon esglaó del podi amb una marca de 1:07.58 després de tornar a mantenir un duel amb Jèssica Vall i la italiana Arianna Stiglioni.

Marc  Sánchez, bronze al 4×200

El nedador del Club Natació Sabadell aconsegueix penjar-se la medalla de bronze en els relleus del  4×200 metres lliures.

Comentaris
XXXXXX

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top