Ciutat

Unes 90 persones participen de les taules de treball al barri de Torre-Romeu

Representants dels veïns i entitats explicant la seva experiència en les Taules de Treball amb la regidora Rubio. FOTO: Cedida

L’Ajuntament ha mantingut aquest matí una reunió amb veïns i veïnes del barri de Torre -Romeu per valorar les seves polítiques d’intervenció amb l’objectiu de millorar les condicions de vida en aquest barri. La regidora de Participació de l’Ajuntament de Sabadell Glòria Rubio, ha explicat que aquestes accions a Torre- Romeu formen part del procés del “Programa d’Intervenció” que està elaborant el govern local per cohesionar els barris i generar xarxa social en el territori.

Els objectius, més concrets de cara el barri de Torre-Romeu també són generar xarxes entre entitats, veïns i administració local, enfortir els vincles a la comunitat, promoure la participació per tal que més veïns i veïnes es comprometin amb el barri i millorar les condicions de vida. Per la regidora Glòria Rubio, això comportarà “un canvi de rol entre la ciutadania i l’administració pública que ajudarà a redissenyar el futur del barri”. Per la seva banda alguns representants veïnals han explicat algunes de les activitats que s’estan fent a través de les “taules de treball” que implicaran millores -segons Glòria Rubio– en l’àmbit educatiu, cultural i social del barri, amb la implicació dels equipaments ja existents i també professionals i tècnics que hi participen. Fins ara en aquestes taules hi han participat unes 90 persones.

Això no obstant, des de l’Associació de Veïns de Torre-Romeu, el seu president Manuel Moya s’ha mostrat decebut pel resultat d’aquesta iniciativa i, en declaracions a aquest diari, ha expressat el seu descontentament per l’estat de deixadesa del barri i també ha dit que les dues escoles que hi ha al barri, han perdut línies educatives i també qualitat en l’ensenyament. Moya ha demanat una acció més contundent contra algunes accions vandàliques i ha recordat que el mateix ascensor del Centre Cívic on s’ha celebrat aquesta reunió entre ajuntament i veïns, ha estat víctima d’aquestes accions en repetides ocasions, sense que els autors, coneguts per la policia -segons Moya– se’ls hi hagi infligit cap càstig.

Comentaris
XXXXXX

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top