Esports

El CG Llenas es llueix en el Campionat català de TPV

Els components del CG Llenas que van pujar al podi en aquesta competició/CEDIDA

La secció d’Espeleo del Club Gimnas Llenas de la nostra ciutat va quallar una excel·lent actuació en el Campionat de Catalunya de TPV (Tècniques Progressió Vertical) celebrat en el pavelló de Corbera de Llobregat. Vera Orzi, en categoria aleví, va obtenir la medalla d’or en les dues proves sense fi (velocitat i resistència) i en la de circuit. En infantils, Alex Andrés també va quedar primer classificat en les tres proves. Un gran debut en competició oficial.

En la categoria juvenil, Pau Flores va pujar al punt més alt del podi en les tres proves. En Majors masculí, Oriol Merino també va quedar primer en velocitat i en la prova de circuit va aconseguir la més alta qualificació. Sergi Gago va acabar segon en velocitat i circuit i tercer en resistència. Arnau Serrano va fer plata en resistència. En la prova de Circuit, Arnau Clarero va ser tercer. La primera classificada en Majors femení va ser Mireia Flores: en velocitat, resistència i circuit. Després d’aquests bons resultats, els representants sabadellencs afrontaran aquest cap de setmana el Campionat de la Comunitat Valenciana a Castelló.

Comentaris
XXXXXX

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top