CONTINGUT PATROCINAT

Coneix el teu metabolisme, el primer pas per estar al teu pes saludable

Policlínic Sabadell t’ajuda a començar el 2021 cuidant-te

Sabies que el nostre cos està format per aigua, greix, proteïna, sals minerals, carbohidrats i vitamines? Cadascun d’aquests elements està present en els músculs, ossos i òrgans que formen el nostre cos. El sexe, l’edat i l’estil de vida de cada persona, entre altres factors, ens determinen la proporció adequada de cada element.

També cal tenir en compte el metabolisme que cada persona i calcular les necessitats d’energia segons les activitats i rutines diàries que realitza.

Tot plegat es tracta de fer un vestit a mida entre dieta i exercici per un professional de la nutrició, que a més tindrà en compte altres factors de salut de la persona com ara la seva tensió, els índexs de glucèmia , etc.

Policlínic Sabadell volem que comencis aquest 2021 cuidant-te. Sabem que la salut és el més valorat en aquest any i un dels propòsits principals. Per això hem decidit ajudar a tothom que ho desitgi a estar en el seu pes d’una manera saludable.

Ara tens disponible gratuïtament a experts de la Unitat de nutrició de Policlínic Sabadell que estudiaran i elaboraran un pla personalitzat per a tu.

Com contactar-hi? Cal que ho demanis al telèfon 93 515 39 99 o escrivint a info@grup-policlinic.com amb l’assumpte PES SALUDABLE i deixant el teu nom i telèfon.

Comentaris
XXXXXX

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top